Reacties

Denkvakantie nazomer 2014 : eigenzinnig genieten in de Bourgondië
De ware ontdekkingsreis ligt niet in het verkennen van nieuwe streken, maar in het kijken met nieuwe ogen. (Marcel Proust)
Dit omschrijft mijn eerste reis met filosofie. Eigenzinnig genoten van de fantastische mensen, de zeer waardevolle gesprekken, zowel met de groep als, één-op-één, het heerlijke eten, de prachtige omgeving, de leerzame workshops, de lol en de zon! Dit is leven! Mocht je nog een kadotip nodig hebben; Dit is een hele grote tip! Dank jullie wel! voor deze waardevolle ervaring.
Paulina

Denkvakantie nazomer 2014 : eigenzinnig genieten in de Bourgondië
Het is deze week een zeer belangrijke ervaring geworden. Jullie hebben mij geleerd dat een filosofische geesteshouding; vragen zoeken naar onderliggende waarden, nodig is om via deze weg tot diepere inzichten te komen. Op deze manier denk en hoop ik een beter mens te worden, milder, niet oordelend, niet invullend. Daarnaast was het ook heel gezellig.
Dank jullie wel. Nico

Denkvakantie nazomer 2014 : eigenzinnig genieten in de Bourgondië
Een heerlijke week met voeding voor de geest, voeding voor het lichaam en voeding voor de ziel. Graag meer hiervan! Jan

Cursus: wat is wijsheid
Ik kan enorm geïnspireerd worden door mensen die gepassioneerd spreken over hun eigen vakgebied. Annemarie is hier voor mij een voorbeeld van. Ze IS echt een praktiserend filosoof, spreekt vlot, vol passie en toegankelijk.  Scherp, to-the-point en speels in haar presentatie. In de hoor/werk colleges over ‘wat is wijsheid’ was het een genot om te spelen met de materie, goede oefeningen die ook in de dagelijkse pratijk toepasbaar zijn.  Absolute aanrader en als er een vervolg komt, hou ik me aanbevolen. – Gea Zeilstra

Cursus Wat is wijsheid
Dag Annemarie,
Heb echt genoten van
je ‘colleges’. Ik vond dat je op een heldere en concrete manier de materie
over kon brengen en ook nog op zo’n manier dat ik er verder mee kan. Als je
weer iets gaat doen, bijv. een vervolg geven op de afgelopen sessie, houd ik
me zeer aanbevolen als cursist.
Veel dank en groeten van,
Mieke Douma

Wouke Lam, directeur/eigenaar Ieder&een
Geïnterviewde volgens filosofische coachingsmethodiek
Het uitgewerkte interview terug zien scherpt mijn denken ook weer aan en brengt me dus ook weer meer helderheid. De interviewtechniek brengt helderheid en structuur aan en zorgt dat je dichter bij de kernvragen komt. Heel mooi!

vR, cursist ethiek
De colleges vind ik erg interessant en uw presentaties bewonderenswaardig en opvallend. Het is niet iedereen gegeven op zo’n ontspannen, duidelijke en qua opbouw prima college te geven; mijn complimenten. Wat dat betreft was de introductie op een zaterdagmiddag in januari jl. al een goede aanwijzing. Samengevat, mijn verwachtingen over het totaal komen ruimschoots uit en ben blij om aan het geheel deel te nemen.

Rigtje Bruinsma, Trainer
Annemarie beheerst filosofische technieken waardoor ze coacht op een constructieve manier waarbij het formuleren van nieuwe vragen zorgen voor oplossingen op een dieper niveau. Heel zinvol en leerzaam!

 H.S na filosofische coaching
In het dagelijks leven kom ik soms weinig toe aan de belangrijke mooie vragen die ik in me heb. Mijn ervaring in de filosofische gesprekken met Annemarie is dat het een bijzonder fijne manier is om hier weer mee in aanraking te komen. Al snel kwam ik tot compleet nieuwe inzichten, voorbij de gebruikelijke gedachtenpatronen die al zo vaak bewandeld waren. De inzichten zijn me waardevol.
Annemarie is in mijn ogen de ideale gids. Ze is open, hartelijk, zonder oordeel, vol passie, creatief en natuurlijk ervaren. Kortom alle eigenschappen die je kan leiden naar je eigen waarheid.

Adviseur
Eveline van Petten
Door enthousiasme gedreven weet Annemarie de perfect vertaalslag te maken van abstract naar concreet.
Bij Annemarie zijn er geen barrières en is zij zeer toegankelijk ondanks haar scherpe vraagstelling. Bij Annemarie voel je je al gauw thuis.
Een plezierige collega om mee samen te werken.
Heel veel succes met Studio Socrates.

Procesbegeleider
Herman Meines
Annemarie heb ik als gewaardeerd collega procesbegeleider/facilitator leren kennen in Het Buitenhuis, waar zij opviel door subversieve invalshoeken te benutten om inspirerende vragen bij deelnemers in vele workshops op te roepen, waardoor gebaande paden minder relevant werden. Annemarie heeft een sterk analytisch vermogen waar zowel individu als de groep in workshops veel baat bij hebben. Zij weet verschillende methoden en technieken toe te passen om de groepsdynamiek meer relevantie en passie te geven. Annemarie weet de essentie van vraagstukken snel op te pakken en vanuit verschillende kanten te belichten, door scherpe vraagstelling en een ontspannen sfeer weet zij meer rendement uit mensen te halen. Annemarie is zeer gedreven om collega’s bij te staan en weet adviezen te geven waardoor progressie ontstaat in oplossingsrichting. Ik wil Annemarie dan ook aanbevelen aan een ieder die verfrissing zoekt in denkbeelden en doen, laat u verrassen!
Annemarie veel succes met Studio Socrates, ik hoop snel weer met je samen te werken.

Heeft u een workshop of een gesprek met Annemarie gehad? Plaats dan hier uw reactie.

Uw naam (Of alleen initialen)

Uw Email (noodzakelijk, niet zichtbaar)

Functie (facultatief)

Uw bericht